Cerada za auto spasit će auto od štete

Brojni vlasnici automobila brinu samo o njegovoj unutrašnjosti, a zaboravljaju na to da je vanjski dio njihova vrlo često puno izloženiji raznim utjecajima te da i njega treba zaštititi od sunčevih zraka, tuče, snijega, leda i sličnih nepogoda. 

Upravo tvoj svrsi služi cerada za auto koja se vrlo lako postavlja na automobil i skida s njega. Uz to, ona uvelike štiti vaš automobil prvenstveno od oštećenja, a onda i od prljavštine, ukoliko nemate mogućnost parkiranja u garažu ili drugi natkriveni prostor.

Zaštita od udubljenja, smole i blijeđenja

Generalno rečeno, cerada za auto štiti ga od nepovoljnih vremenskih uvjeta koji mogu nanijeti veliku štetu, a evo i o kojim i kakvim štetama pričamo:

  • Tuča može uzrokovati udubljenja na automobilu čiji vas popravak vrlo često može puno koštati
  • Tuča može uzrokovati i puknuće vjetrobranskog ili drugih stakala čiji je popravak također skup
  • Smola ili prljava kiša mogu uzrokovati tvrdokorne mrlje na vašem automobilu koje se teško skidaju
  • Sunce uzrokuje blijeđenje boje vašeg automobila te oštećuje lak

Kao što je navedeno, sve ove vremenske neprilike mogu vam uzrokovati velike štete kako po automobil, tako i po vaš džep. Kako biste to izbjegli kupite automobilsku ceradu i zaštitite svog limenog ljubimca, ali i svoj džep.

Generalno rečeno, cerada za auto štiti ga od nepovoljnih vremenskih uvjeta koji mogu nanijeti veliku štetu .

Prikladni modeli cerade za svaki automobil

Kako bi cerada za automobil doista ga i štitila, vrlo je važno da kupite odgovarajuću veličinu. Naime, danas na tržištu postoje tipske auto cerade koje odgovaraju svakom tipu automobila, a najčešće dolaze u veličinama M, L, XL i XXL. 

Kako biste odabrali pravu veličinu, prije kupnje pogledajte tablicu veličina i pronađite onu pravu za vaš model automobila kako bi on uvijek i svugdje bio zaštićen.

Postavljanje na auto je posao od nekoliko minuta

Suprotno mišljenjima, postavljanje i skidanje auto cerade uopće nije zahtjevan posao jer traje svega nekoliko minuta. Prilikom postavljanja je važno dobro ju pričvrstiti na označenim dijelovima kako ne bi odletjela tijekom naleta vjetra. Jedini problem do kojeg može doći je skidanje cerade za auto koja je natopljena vodom. Pri tome valja biti oprezan i najprije ukloniti višak vode i tek je onda skinuti s auta. U tom slučaju, nakon skidanja, ostavite istu da se osuši, a potom ju smotajte i spremite u prtljažnik dok vam idući put ne zatreba.

Postovi iz iste kategorije: