Roštilj Weber Spirit E310

Iskustvo koje smo imali prilikom pečenja na ovom roštilju daleko je nadmašilo iskustvo bilo kojeg modela s kojim smo radili. Ima prostor za pečenje od 529 kvadratnih inča, koji je samo nadmašio prostor od 638 kvadratnih inča koje je obezbedio Nekgrill. To je mnogo prostora za rad. Ako pečete samo hamburgere , možete očekivati da ćete moći da uklopite 12 komada na porcelanski obložene rešetke od gvožđa.


Tokom naše faze testiranja, imali smo sve roštilje u ovoj kategoriji poredjane jedan pored drugog za jednodnevno roštiljanje.I zato što smo to radili na polu-javnom mestu, imali smo razne saradnike, članove javnosti i druge posmatrače koji su svratili da gledaju i komentarišu.Na pitanje koji roštilj će kupiti za sebe, opšti izbor bio je Weberov Spirit E-310.

Veliki deo nesrazmera u performansama i konstrukciji između ovog modela i ostalih plinskih roštilja koje smo testirali je stvar cene.U vreme pisanja ovog teksta, cena Weber Spirit II je bila nešto ispod 500 $. To je dvostruko veća cena od sledećeg najskupljeg modela. Razlog zbog kojeg smo ga uključili je zato što je to Weber gril koji je početni nivo. Oni postepeno postaju bolji sa više mogućnosti koje su skuplje. Na primer, ovaj model nema bočni gorionik, niti ima kapacitet da se priključi na izvor prirodnog gasa – nešto što se nalazi u modelima sa višim cenama. Ali to je najbolji Weber roštilj koji možete dobiti za tu cenu.


Moraćete da odlučite da li je vredno dodatnog novca. Sigurno možete dobiti slične rezultate grilovanja od našeg najboljeg izbora, Char-Broil Performance, za upola manju cenu. Ali nećete dobiti garanciju kvaliteta proizvoda, niti poverenje da nećete morati da platite više za popravku ili zamenu roštilja nakon samo nekoliko sezona.

Znate da je najbitnija stvar kod svake sjedeće garniture kvaliteta izrade i materijal od kojeg je izrađena. Više možete pročitati ako slijedite linku.

Postovi iz iste kategorije: