Husquarna YTH24B48 baštenski traktor sa farovima

Kada počnete da ulazite u pasje dane leta, košenje vašeg travnjaka može postati pravi zadatak i tada ćete verovatno postati veoma zahvalni ako imate sopstveni baštenski traktor. Oni svakako mogu učiniti posao lakšim, ali još je bolje ako imate mogućnost da kosite svoj travnjak u ranim večernjim satima kada se približava sumrak. Da bi ovo bilo praktično, potrebno je da nađete baštenski traktor koji je opremljen setom farova tako da možete da vidite šta radite.
Odlična opcija za baštenski traktor sa prednjim svetlima je Husqvarna YTH24B48. To je čvrst i pouzdan model koji će obraditi svaki posao košenja koji imate na umu. To nije najjeftinija kosilica na tržištu, ali morate platiti za odgovornost i možete očekivati da platite ispod 2500$ za ovu kosilicu, tako da nije nerazumno ni na koji način.

Snage mu ne manjka

Husquarna YTH24B48 baštenski traktor je drugi kojeg smo pregledali na lokaciji koja ima snažan Бriggs & Stratton V-twin motor od 24 HP. To je popularan motor za baštenske kosačice jer ima odličnu snagu i pouzdanost.Sa ovim motorom nećete imati problema sa košenjem na neravnom terenu i sve dok budete pažljivi verovatno ćete retko kada zapeti.

Odraditi posao za kraće vreme

Koliko će vam trebati da kosite travnjak ne zavisi samo od toga da li gurate kosilicu ili ne; takođe zavisi od toga koliko ćete travnjaka kositi svaki put kada napravite prolaz. Prosečna kosilica može biti malo frustrirajuća zbog male širine noža ispod palube za košnju. Ova kosilica ima 48-inčnu palubu za košenje koja je definitivno iznad proseka i dizajnirana je da vam pomogne da pokosite vaš travnjak za mnogo manje vremena.

Postovi iz iste kategorije: