Troy Bilt Storm 2410 recenzija

Imao sam priliku da koristim Troy Bilt Storm 2410 nekoliko sezona.Sve u svemu, ova dvofazna mašina je solidno izgrađena i dobro funkcioniše. Jednostavnost upotrebe nadmašena je drugim kontrolnim konfiguracijama i pouzdanijim motorima – ali za osnovnu namenu to bi mogao biti dobar izbor za tu cenu.

Troy Bilt cena

Troy Bilt Storm 2410 je blizu najjeftinijeg dvostepenog bacača snega dostupnog od datog brenda,a po toj ceni, njegova čvrsta konstrukcija je impresivna.Oko $ 600, 2410 deli isti celokupni kvalitet izrade kao neke mnogo skuplje mašine. ali nedostaju mu neka važna poboljšanja i karakteristike koje zaista zasijaju na skupljim modelima.

Troy Bilt bacač snega – neka kritika

Jedini ukras na mašini je karakteristika njegovog električnog starta. Međutim, motor od 208cc uopšte nije teško pokrenuti. Ako jeste, nešto nije u redu. Spajanje produžnog kabla i uključivanje zaglušujuće glasnog električnog motora to čini jedva vrednim muke. To nije ništa više od dodatne težine na mom uređaju.

Model 2410 ima klasičnu samohodnu dvostepenu kontrolu regulacije bacača snega. Regulacije pogona se sastoje od nekoliko brzina napred i dve rikverc brzine. Jedna poluga na jednoj ručici kontroliše pogon, dok druga uključuje i isključuje svrdlo. To je istinski proverena platforma, ali takođe uključuje i neke od isprobanih a neuspešnih mana osnovne kontrole konfiguracije.

Ja sam visok 5’11 ”i smatram da mi je prilično neudobno da podignem svoj dlan iznad i ispred poluga na rukohvatima da uključim pogon i poluge. Zatim, nakon pritiska na poluge, mašina odmah ulazi u akciju, ostavljajući me da se pomučim, da povratim kontrolu ako ne predvidim problem na početku. Kada su potrebni oštri okreti i višestruka zaustavljanja i startovanja, može biti naporno.

Postovi iz iste kategorije: