Bolja organizacija prtljažnika auta uz gumene kadice Gledring

Danas za automobile možete kupiti razne dodatke. Neki od njih olakšavaju određene stvari, neki poboljšavaju udobnost, neki su važni za dodatnu sigurnost. Tako primjerice mnogi vozači imaju razne zaštitne dodatke za unutrašnjost vozila, kao što su auto tepisi koji im pomažu da zaštite pod vozila od zaprljanja.

Prevozite li često i neku robu u prtljažniku auta, onda ne bi bilo loše i da imate neki dodatak za prtljažnik. Primjerice, gumene kadice Gledring za prtljažnik odlično su rješenje za praktičnost i dodatnu zaštitu. U nastavku pročitajte više o tom dodatku i kako vam može biti koristan.

Učinkovita zaštita prtljažnika auta

Gumene kadice Gledring za prtljažnik auta su odličan dodatak koji će vam olakšati prijevoz stvari u prtljažniku. Proizvodi ih slovenska tvrtka Gledring i to su zapravo višenamjenske podloge  za prtljažnik, odnosno ono što mnogi vozači često nazivaju koritom za prtljažnik. Izrađene su od visokokvalitetne gume i proizvođač je toliko siguran u kvalitetu da daje i petogodišnje jamstvo.

Gumene kadice Gledring za prtljažnik auta su odličan dodatak koji će vam olakšati prijevoz stvari u prtljažniku.

Isto tako, Gledring gumene kadice se izrađuju po mjerama vozila pa kada se postave u prtljažnik, možete biti sigurni da će savršeno odgovarati i da će pokriti cijeli prtljažni prostor. Po tome se razlikuju od nekih drugih sličnih proizvoda na tržištu koji se neće tako dobro uklopiti.

Brojne prednosti gumenih kadica Gledring

Ako vam gore navedene stvari nisu bile dovoljne, evo još nekoliko prednosti gumenih kadica Gledring:

Višenamjenska gumena kadica Gledring
  • Savršeno pristaju u svaki prtljažnik jer su izrađene po mjeri i rubovi se hermetički zatvaraju uz stranice prtljažnika
  • Jednostavno se održavaju i čiste jer su izrađene od gume koja se lako može čistiti
  • Multifunkcionalne su i možete ih koristiti na razne načine, a mogu se i odlično prilagoditi drugim vrstama zaštite, kao je zaštita prtljažnika Bootector
  • Kvaliteta je osigurana petogodišnjim jamstvom

Postovi iz iste kategorije: