Korita za prtljažnik automobila kao spas od zaprljanja

Korita za prtljažnik zapravo su posebno dizajnirana korita koja pristaju u prtljažnik vašeg automobila i  nude učinkovitu zaštitu za njega. Uglavnom su izrađena od termoplastičnih materijala, ali mogu biti izrađeni i od gume. Bez obzira na materijal izrade, svi modeli imaju protukliznu zaštitu. Brzo i jednostavno se postavljaju, tako da kada odaberemo onaj idealni model, samo ga moramo staviti u prtljažnik i izvaditi kada je potrebno. 

Osim toga, vrlo su laka za održavanje, možete ih čistiti vlažnom krpom ili ih možete skinuti i oprati vodom prilikom pranja automobila.

Kome će korita prtljažnika automobila biti od koristi

Općenito, kupnja korita prtljažnika autobila se preporučuje svima jer nije skupo, a učinkovito će štititi vaš prtljažnik. Oni koji imaju najviše koristi od njega su oni koji često prevoze kućne ljubimce, obitelji s djecom te oni koji u prtljažniku moraju često prevoziti puno stvari.

korito prtljažnika automobila štiti vaš auto kada prevozite različite stvari
Najviše koristi od korita prtljažnika automobila imaju oni koji često prevoze kućne ljubimce, obitelji s djecom te oni koji u prtljažniku moraju često prevoziti puno stvari.

Automobilska korita za prtljažnik imaju visoke rubove i štite prtljažnik od prljavštine, čak i ako se nešto prolije po prtljažniku tijekom vožnje. Također možete sigurno spremiti dječje igračke ili radni pribor u prtljažnik, bez obzira na to je li blatnjav ili mokar.

Korisni automobilski dodatak 

Korito prtljažnika auto je posebno korisno kada je točno iste veličine kao prtljažnik. Kako ne biste gubili vrijeme na mjerenje i traženje savršene veličine, putem brojnih web trgovina s automobilskom opremom možete pronaći modele izrađene po mjeri.

Riječ je o tipskim koritima prtljažnika koji su namijenjeni točno određenom modelu auta pa kada ih postavite u svoj prtljažnik, točno će odgovarati. Ako vam to nije toliko bitno, možete kupiti i neki univerzalni model koji ćete isto tako moći postaviti u prtljažnik, iako neće pristajati u potpunosti.

Gumijasta korita prtljažnika automobila su odličan izbor 

Ovi dodaci uglavnom se izrađuju od termoplastike, ali mogu biti izrađeni i od gume. Gumijasta korita prtljažnika automobila imaju svoje prednosti. Savršeno će pristajati vašem prtljažniku, a uz to se jednostavno čiste. Posebno su prikladno ukoliko u prtljažniku često vozite kućne ljubimce jer će im u automobilskom gumenom koritu biti puno udobnije nego u plastičnom. 

Gumi korito prtljažnika automobila po mjeri

Također, modeli od gume nude jednaku zaštitu kao i plastični te također postoji opcija naručivanja modela po mjeri. Ukoliko se odlučite za kupnju gumijastog korita prtljažnika za auto, važno je uložiti u kvalitetu, jer u suprotnom korito može imati jak miris gume koji će vam vožnju činiti manje ugodnom.

Postovi iz iste kategorije: