Odmor od svakodnevice uz wellness programe

S obzirom na to da živimo u vrlo dinamičnom i užurbanom vremenu punom stresa, svima je nužan odmor za dušu i tijelo. Jedan od najboljih načina za odmor svakako je odlazak u wellness centre koji nude široku paletu usluga uz pomoć kojih ćete biti puni energije i poletni. 

Iako se misli da su oni namijenjeni isključivo odraslima, tome ipak nije tako. Naime, danas oni nude i puno usluga za djecu koje su prilagođene njihovim željama i potrebama zbog čega se cijela obitelj može opustiti i zabaviti.

Raznovrsne wellness usluge

Vremenom se ponuda usluga dostupnih kroz razne wellness programe uvelike obogatila pa tako danas postoji zaista velik broj usluga namijenjenih svim uzrastima i svim potrebama. Neke od najpopularnijih wellness usluga su:

  • Bazeni (klasični i hidromasažni)
  • Saune
  • Parne kupelji
  • Hladne sobe
  • Slane sobe
  • Masaže lica i tijela
  • Tretmani lica i tijela
  • Zdravstveni tretmani

Ovisno o tome što želite postići odlaskom u wellness odabrat ćete neku od ponuđenih usluga i bez sumnje ćete uživati te se u potpunosti opustiti. Kada je u pitanju opuštanje, isprobajte bazane, a tražite li atraktivne terme Slovenija je uvijek odličan izbor.

Voda koja liječi u bazenima

Osim wellnessa, u posljednje vrijeme vrlo su popularne i terme. To su posebna odmarališta koja u svojoj ponudi imaju više vrsta bazena i parnih kupelji, a njihova specifičnost je u tome što voda u njima nije obična, već termalna. 

Wellness - termalna voda
Učinite svojoj koži uslugu kupanjem u termalnoj vodi. Termalna voda donosi zdravlje, ljepotu i idealna je za opuštanje

Termalna voda je posebna voda čija se ljekovitost i blagotvoran učinak na ljudsko tijelo pokazala u brojnim istraživanjima pa je tako odlazak u terme i u termalne bazene odlična preporuka za sve one koji imaju određenih zdravstvenih problema. Opuštanje i uživanje je zagarantirano, a istovremeno i ljekovito za vaše tijelo.

Odlična ideja za obiteljski vikend

U zimskim mjesecima nema puno izbora i aktivnosti koje obitelj može obavljati tijekom zajedničkog vremena zbog čega je odlazak u terme u Sloveniji odlično rješenje. Mnoge od njih svjetski su poznate i priznate u koje dolaze ljudi iz cijelog svijeta. Ljudima iz Hrvatske, posebno onima iz sjevernog dijela Hrvatske i geografski su vrlo blizu pa je njihovo posjećivanje odličan izbor za provođenje obiteljskog vikenda i zajedničko opuštanje i zabavu.

Brojne terme u Sloveniji i wellness centri nerijetko imaju i promotivne akcije za dvoje ili za cijelu obitelj pa si tako ovaj užitak mogu priuštiti mnogi.

Postovi iz iste kategorije: