Toto toalet je rezultat mnogih inovacija

Toaleti sa dizajniranim lajsnama takođe eliminišu potrebu da zalazite iza posude da biste očistili uglove i spoljne zidove. TOTO Eco Soiree Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree karakteriše TOTO Tornado Ispiranje, dizajn bez otvora na rubu sa dvostrukim mlaznicama koji stvara centrifugalno pranje koje pomaže u efikasnijem ispiranju posude. Ova verzija
Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree uključuje CeFiONtect, sloj izuzetno glatke glazure koji sprečava da čestice prianjaju na keramiku.

Ova karakteristika, u kombinaciji sa Tornado ispiranjem, pomaže da se smanji učestalost čišćenja toaleta, minimizira korišćenje vode, agresivnih hemikalija i vreme potrebno za čišćenje. Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je dizajniran u TOTO univerzalnoj visini, što omogućava udobniju poziciju sedišta kod širokog spektra korisnika. Eco Soiree je aDa usaglašen i ispunjava standarde za EPa VaterSense i zahteve Kalifornije CEC i CaLGreen. TOTO Eco Soiree ima levu hromiranu polugu i TOTO meko sedište.

Kao i svi ostali Toto toaleti, ovaj model je takođe rezultat mnogih inovacija, posebno kada je u pitanju dvostruko ciklonsko ispiranje. To je super dekorativni jednodelni toalet sa prstenastim dizajnom koji radi zajedno sa rezervoarom visokog profila, dajući toaletu više snage za ispiranje. Negove dimenzije su 28 1/8 inča dužina, visina sedišta 17 1/4 inča, visina rezervoara 27 3/4 inča i širina rezervoara od 17 3/4 inča.

Razlozi za

Ovaj toalet Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je dizajniran da zadovolji aNSI / aSME standard za a112.19.2 kao i CSa B45 zahteve. Daska za wc šolju je napravljena od plastike visokog učinka koja je čvrsta i izdržljiva čak i nakon lupanja.

Nekoliko korisnika smatra da završna obrada toaleta ne olakšava čišćenje u poređenju sa običnim brendovima.

Razlozi protiv

Ovaj TOTO toalet dolazi sa višom visinom sedišta i visinom posude od oko 17.25 ”. Ima savremeni dizajn, napravljen je od staklastog porcelana i potpuno je aDa kompatibilan. Ovaj izduženi jednodelni toalet koristi 1.28 galona vode po ispiranju prilikom korišćenja dvostrukog ciklonskog sistema gravitacije. Ovaj model Toto MS964214CEFG#12 Eco Soiree je veoma isplativ i eko-prijateljski, jer koristi centrifugalno delovanje uz pomoć dve jake mlaznice za blago i efektivno ispiranje svaki put. Cefionect završni sloj wc šolje uopšte nema rupe u rubu što vam pomaže da ga održite savršeno čistim. Često se ugrađuje u glavna kupatila i gostinska kupatila.

Postovi iz iste kategorije: