Blagdani su savršeno vrijeme za poklone za promociju

Vrijeme blagdana polako nam se bliži, a samim time tu je i vrijeme darivanja. Kraj godine vrijeme je u kojemu osim najbližih i najdražih nam osoba male znakove pažnje dijelimo i našim suradnicima i klijentima, kao mali znak pažnje. Takvi pokloni za promociju odličan su način da se zahvalimo na dobrom poslovanju i suradnji, ali također osim sentimentalne nose i određenu promocijsku vrijednost.

Ipak, ako ste i sami bili primatelj poklona za promociju, vjerojatno znate koliko jednolični i nemaštoviti oni znaju biti, što je šteta, jer je jedan od ciljeva ovakih poklona upravo i sama promocija. Ipak, uz malo mašte vaš poklon za promociju može biti itekako pamtljiv.

Korisni dodatci

Kada je u pitanju poklon za promociju, jedna zajednička stvar im je upravo njihova korisnost – često se radi o sitnicama koje u poslovnom i privatnom životu svakodnevno koristimo. Vjerojatno ste primijetili da rijetko koristite kemijsku olovku ili blok koji na sebi nema logo ili ime neke tvrtke koja vam ga je poklonila kao poklon za promociju.

Poklon za promociju

Biranje poklona koji imaju svrhu dobra je ideja, no razmišljate li previše jednostavno upast ćete u zamku da vaš poklon za promociju bude samo jedan od mnogih u moru istih. Stoga razmislite o biranju onih koji nisu dio stare postave – električni USB grijači šalica ili grijači za džepove su, na primjer, odlične i unikatne ideje s pogotovo važnom svrhom u ovom hladnom dijelu godine.

Zanimljiv dizajn poklona za promociju

Još jedan način da svoje poklone za promociju učinite zanimljivijim jest da više pažnje posvetite dizajnu. Zanimljiv dizajn uobičajenog predmeta odvojit će ga od drugih i samim time prije privući pažnju. Bilo da se radi o kalendaru zanimljiva oblika, USB sticku posebna dizajna, ili čak i najobičnijoj kemijski olovci koja je osmišljena na inovativan način, ovakvi pokloni povezat će dvije bitne stavke poklona – unikatnost i funkcionalnost.

Uz to, ovakvi pokloni također se mogu pronaći po isplativijim cijenama, a jedini uvjet je da ćete si dati dovoljno truda da pronađete proizvođače koji unutar ponude imaju ono što vi tražite. Na kraju, također je veoma bitno da vaš poklon za promociju podsjeća na vas i vašu tvrtku, pa ih nemojte zaboraviti ukrasiti logom ili imenom vaše firme!

T-shirt kratke majice za svaku prigodu i svačiji ukus – majice kratkih ili dugih rukava, s V ili okruglim izrezom, jednobojne, s printom… Čitajte više …

Kod boca za vodu je na prvom mjestu važno obratiti pažnju na materijal – među koje spada prilagođena i dodatno zaštićena plastika, kao i sve popularniji: staklo i metal. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: