Bez obzira na vašu potrebu ovaj generator može da obezbedi snagu

Upotreba

Gde možete koristiti ovaj generator? U osnovi, gde god vam je potrebna električna utičnica. Jeste li krenuli na vikend kampovanje? Da li treba da radiš na svojom tajnom begu, znaš onaj koji je potpuno isključen iza rešetke? Možda jednostavno želite pristup svetlima i način da održite hranu hladnom u hitnim slučajevima, bez obzira na vašu potrebu, ovaj generator Ryobi 2200 digitalni inverter generator može da obezbedi snagu koja vam je potrebna. Zapamtite, neke države imaju posebna pravila koja regulišu upotrebu generatora uopšte, a posebno na gradilištima gde je prisutno više plaćenih radnika.

Generatori mogu predstavljati rizik za zdravlje i sigurnost, tako da su zvaničnici uveli i usvojili zakone koji regulišu njihovu upotrebu (uvek proverite svoja lokalna i državna pravila, uredbe i zakone koji se odnose na generatore).

Motor

Šta je ispod haube? Ovo je motor od 106cc 4 ciklusa motora sa OHC-om. Ova veličina je savršena za punjenje više prenosivih generatorskih potreba, kao što su frižider, ventilatori i nekoliko svetla. Kao što je gore navedeno, Ryobi 2200 digitalni inverter generator nudi startnu snagu od 2200 vati i 1800 vata.

Potrošnja goriva

Kao i vreme rada,potrošnja goriva je delimično zavisna od vaše upotrebe.

Na kraju krajeva, ako pokrenete mašinu na ili blizu 100% kapaciteta, efikasnost će se smanjiti. Većina vaših potreba neće zahtevati ovu vrstu teškog opterećenja, ali možete očekivati da će da radi otprilike 5-6 sati na jednom rezervoaru goriva. Procene su veće, blizu 9 sati za lakšu upotrebu.

Održavanje

Najvažniji deo održavanja jedinice je:

  • Održavanje uređaja čistim i suvim
  • Proverite ventilacione otvore da nisu začepljeni (pritisak vazduha i čista četkica)
  • Redovno proveravajte vazdušni filter
  • Stavljajte samo odobreno ulje u uređaj
  • Praćenje svećice – koristite samo preporučenu veličinu i utikač svećice
  • Zamenite ulje motora svakih 100 sati ili šest meseci, koje god prvo prodje

Idete li na kampiranje? Zatim pročitajte članak pod naslovom “Opustite se u šatoru za kampiranje“.

Lijep luster čini prostor ugodnijim. Na tržištu je danas vrlo široka ponuda, tako da ima što izabrati. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: