Berryshka pokloni za razne prigode

Iz dana u dan je sve teže naći praktičan, ali i lijep poklon za naše prijatelje i rodbinu. Nismo više djeca da si možemo kupovati bilo što, već je bitno da u dar uložimo određenu količinu vremena i energije. Kako bismo iskazali svoj trud, lijepo je pokloniti neki zanimljivi paketić, ali to je pak zahtjevno i vremenski i kreativno. Nismo svi talentirani za takve stvari! Srećom Berryshka brend nudi odlične poklone.

Berryshka brend

Želimo vas upoznati s ovim interesantnim brendom kako biste razumjeli njihove proizvode. Berryhska je brend koji je nastao u Sloveniji kao malo obiteljsko poslovanje, a danas dobivaju internacionalne nagrade za kvalitetu svojih proizvoda. Otac Jože je u svom životu radio i s eteričnim uljima i s likerima i s hranom, ali se najbolje našao u proizvodnji ukusnih alkoholnih pića. 

Brend je ekološki osviješten, ali i moderan. Elegantan dizajn koji nude kod svojih proizvoda vrlo je atraktivan, ali je centar njihovog fokusa oduvijek bio u Kočevskom Rogu, velikoj, staroj šumi gdje se nalazi njihova destilerija. Moćni, voćni okusi obuzet će vas u sekundi!

Berryshka party pack je idealan poklon

Ako želite nekome darovati lijepi poklon paket, a da se ne radi o kozmetici, Berryshka party pack je odličan izbor. Radi se o paketu zabave koji kombinira odličan voćni liker s čokoladnim čašicama u kojima možete piti, ali ih možete i pojesti. Dobit ćete jedan liker, okus ćete sami izabrati, a radi se o pola litre. Postotak alkohola je 20%.

Čokoladne čaše

Uz ovaj liker, dobivate i 26 malenih čokoladnih čašica koje su napravljene kao tamna čokolada. Postotak kakaa je 72%, što znači da ćete imati idealnu kombinaciju slatkoće i gorčine. Sve zajedno, čašica je 100 grama. Ona ne sadrži gluten ni alkohol, ali može biti mlijeka i orašastih plodova u tragovima.

Pročitajte sljedeći članak: Kemijske olovke kao najpopularniji promo materijal

Bez obzira na to što su računala danas svuda oko nas i što se gotovo sve danas može napraviti putem računala, kemijske olovke se i dalje koriste u velikoj mjeri. I vrlo je realno za očekivati da će tako biti i još dugi niz godina.

Razni okusi

Okus likera možete izabrati između široke ponude, a radi se o:

  • trešnji 
  • borovnicama
  • kupinama
  • orasima
  • grožđu
  • ribizu
  • aroniji

Za svakoga se može naći ponešto!

Savršeno pakiranje

Elegantno crno pakiranje ostavit će dobar dojam na osobu kojoj poklanjate ovaj dar. Cijena je vrlo dobra s obzirom na to da se radi o paketiću! Pazite samo da ne ostavite paket na toplom jer se tada možete „pozdraviti“ s čokoladnim čašicama!

Čitajte i sljedeći članak: Društvene igre stvorene za zabavu

Postoje mnoge društvene igre koje su namijenjene za minimalno dva igrača stoga su odlično sredstvo za bolje upoznavanje osoba s kojima igrate. Takva vrsta igara može otkriti narav ljudi s kojima se družite.

Berryshka brend dostupan je online

Ako se pitate gdje možete kupiti proizvode Berryshka marke, odgovor je web trgovina Gorila Darila. U ovoj internet prodavaonici dostupni su pokloni, koje jednostavno možete naručiti i u kratkom roku će stići na vašu kućnu adresu. Tako ne morate napuštati vaš dom, već će Berryshka poklon doći na vašu adresu!

Postovi iz iste kategorije: