Kvalitetan i pouzdan servis mobilnih telefona

Neovisno o tome koliko oprezno pazimo naše mobitele, nemoguće je izbjeći nevolje. Bilo da nam mobitel ispadne i da se ekran slomi ili da smo mobitel slučajno bacili u vodu te mu više ne rade zvučnici ili mikrofoni, nije pametna ideja popravljati mobitel na svoju ruku. Možda se čine kao jednostavni mali strojevi, ali mobiteli u sebi imaju vrlo kompleksne sisteme koje nije lako popraviti kod kuće.

U najgorem slučaju, ne samo da nećete uspjeti popraviti mobitel, već ćete potrgati i nešto drugo. Ovo je najčešće slučaj kad ljudi krenu popravljati stakla, a onda slome i ekran. Rezultat su mobiteli koji nisu nimalo funkcionalni ili mobiteli čija se cijena popravka udvostruči. Zbog toga odmah odnesite mobitel u kvalitetan servis mobilnih telefona i budite sigurni da će se popraviti.

Gizzmo servis

Gizmo servisira mobitele svih brendova, a možete donijeti i tablet. Nema veze da li se radi o ogrebotini ili kompletnom neredu, Gizzmo će vam reći može li se problem riješiti. Koristimo samo originalne dijelove, a u 90 dana možete to iskušati. Ako u bilo kojem trenutku niste zadovoljni onime što ste dobili, nudimo vam besplatno popravljanje i izmjenu.

Odmah odnesite mobitel u kvalitetan servis mobilnih telefona i budite sigurni da će se popraviti

Slanje poštom i diskrecija

Uređaj možete donijeti u servis ili ga poslati preko pošte, a uređaj vam čak može biti i dostavljen. Svi vaši podaci, uključujući medije, poruke i kontakte, sigurni su u našim rukama. Znamo koliko nam je bitna naša privatnost pa stoga poštujemo i vašu.

Zamjenski uređaj

Gizzmo servis mobilnih telefona vam može ponuditi i zamjenski uređaj dok je vaš mobitel na popravku. Ovo je posebice korisno zaposlenim ljudima! A ako vam se svidi što ste dobili nakon servisa, možete nam se vratiti te kupiti neki dodatak za mobitel po posebnoj cijeni! Moramo osigurati da se lomovi i problemi ne dese opet!

Cijena popravka

Na našoj stranici možete pogledati sve cijene i interaktivno naći svoj model te sve kvarove kojima se bavimo. Vaše povjerenje nam je izuzetno bitno, stoga smo uvijek tu za sve upite!

Kako zaštititi mobitel?

Nabavite zaštitnu maskicu. Dobro je uzeti preklopni model, ali je i silikonska maskica dobar pomak. Ako možete, nabavite i zaštitno staklo te ga nalijepite na mobitel. U tom slučaju, čak i ako dođe do kvara ili se mobitel slomi, stradat će staklo koje ste stavili kao zaštitu! Puno je bolje zaštititi mobitel od padova, nego da u pomoć mora uskakati servis mobilnih telefona. 

Današnji mobiteli su izrazito podložni oštećenjima i stoga izbjegavajte njihovo korištenje prilikom užurbanog hodanja gradom ili nekih drugih aktivnosti koje bi mogle dovesti do ispadanja iz ruke. U slučaju da ipak niste uspjeli zaštititi vaš uređaj, tu je Gizzmo servis mobilnih telefona!

Postovi iz iste kategorije: