Casio Privia PX-160 recenzijaa

Klavijatura ima ugrađene zvučnike od 2x12cm (8W+8W pojačalo) i možete odmah reći da je zvuk zvučnika znatno poboljšan. Zvučnici daju jasan i detaljan zvuk sa lepom rezonancom,za koju smatram da je mnogo više zadovoljavajuća nego na PX-150.

Zvučnici su dovoljno glasni da bez problema mogu svirati na malim i srednjim prostorima bez pomoći eksternog pojačala. Za veće performanse svakako vam je potrebno eksterno pojačalo/ PA sistem da biste dobili snažniji zvuk.

Da biste dobili zvuk najboljeg kvaliteta i uhvatili svaku nijansu vašeg nastupa, možda bi ste želeli da koristite par visokokvalitetnih slušalica. Osim toga, drugi neće moći da čuju vaše sviranje.

Karakteristike

Casio PX-160 nema mnogo modernih funkcija i dodataka za muzičku produkciju i zabavu.

U isto vreme, ima sve bitne karakteristike, uključujući MIDI diktafon sa 2 numere, Dual i Duo režim, Metronom, funkciju prenosa, itd..

Način rada

Kada je izabran “Bass” zvuk, tastatura se automatski deli na dva dela.

Zvuk basa će biti dodeljen levom delu tastature (leva ruka), a možete dodeliti bilo koji drugi zvuk desnoj strani.

U osnovi radi kao Yamaha Split Mode osim što postoji samo jedan zvuk (Bass) koji možete dodeliti levom delu, a tačka podele se ne može pomeriti.

Casio PX-160 Split Mode

Slojni način rada. Ne samo da možete da reprodukujete 18 različitih zvukova instrumenata, već možete da spojite dva različita zvuka tako da zvuče istovremeno.

Samo izaberite dva zvuka koje želite da spojite, a ono što ćete čuti su dva zvuka koja se istovremeno reprodukuju svaki put kada pritisnete ključ. Na primer, možete dobiti veoma lep zvuk koji stavlja klavir preko žica, ili samo probajte bilo koju kombinaciju koju želite, koristeći svoju kreativnost.

Postovi iz iste kategorije: