Pozadine za zidove mogu oživjeti vaš dom

Kad se prvotno uselite u neki stan ili kuću, uređivanje je često najdulji i najskuplji proces kroz koji ćete proći.Nije rijetko čuti za one slučajeve kad se parovi žale kako i nakon pola godine još nisu sve uredili. Razlozi su jednostavni: namještaj je skup, dizajniranje i usavršavanje prostora traje dugo, a i ponekad je dobro pustiti stvari da idu “prirodno”. Nekad se ljudi žale kako njihov stan izgleda kao da se u njemu ne živi, a upravo pozadine za zidove rješavaju taj problem.

Pozadine za zidove su dobar izbor za personalizaciju prostora

Kako biste učinili svoj stan prirodnijim i ljepšim za život, često je bitno da je prostorija “puna”. S obzirom na to da je namještaj skup i ne možete ga bezgranično gomilati, pametna je ideja investirati u tapete, odnosno zidne naljepnice.

One mogu jako brzo oživiti neki prostor, a omogućuju vam potpunu personalizaciju. Tapeta ima izuzetno mnogo, kako dizajna tako i vrsta. Cijene variraju s obzirom na kvalitetu, a najjeftinije su svakako papirnate pozadine za zidove. Postoje još i one od runa, tekstilne, gumene, one od vinila, neke koje su izbočene i neke s dodacima (perlice i slično). U svakom slučaju, postoji jako puno proizvoda i izbor je zaista širok.

Najbolje pozadine za zidove su one koje otvaraju prostor

Bilo kakav jednostavan ili minimalistički dodatak najčešće je prvi izbor svima. Geometrijski oblici, zavijutci, cvijeće i eventualno neki malo fantastični dodaci. Ipak, tapete mogu biti i na određenu temu. Ovo je pogotovo popularno za dječje sobe: životinje, oblici, veseli prizori iz crtića i mitski svjetovi obično su prvi izbor.

Pozadine za zidove

Neki vole tapete s citatima, ali nije baš pametno uzimati ih ako niste potpuno sigurni koliko vam tapete treba. Naš je savjet da prvo eliminirate opće: boje ili ne? Krupni ili sitni dizajn? Određena tema ili ne? Koji materijal uzeti? Sva ova pitanja će vam polako suziti izbor.

Tada se zaputite u nekoliko dućana, ili u online trgovinu (ali tada morate biti nešto oprezniji), te smireno i opušteno birajte. Nema pritiska: najbitnije je da vam se sviđa u potpunosti, ipak je to vaš dom.

Sistemi zalijevanja. Ušteda vode do 70% zahvaljujući prilagodljivim glavama za kapanje i kapljičnom navodnjavanju. Čitajte više …

LED reflektor sa senzorom idealan za prilaz. Zahvaljujući LED tehnologiji osiguran je dugi vijek trajanja reflektora uz nisku potrošnju električne energije. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: