Odlična i kvalitetna sjenila za auto

U slučaju da vaš auto nema zatamnjena stakla, a često vozite djecu, putnike ili kućne ljubimce, jedan od najboljih izuma za zaštitu od prejakih sunčevih zraka postat će vam nužnost: sjenila za auto.

Najjednostavniji način zaštite su svakako folije, ali njih trebaju postaviti stručnjaci i malo su skuplja izvedba zaštite od sunca. Jednostavniji način rješavanja ovog problema su sjenila za aute i cerada za auto koja se mogu nabaviti u različitim modelima i bojama.

Nije svejedno koju vrstu sjenila kupite

Obična vakuum sjenila za auto možete kupiti u svakoj trgovini s autodijelovima, ali i u supermarketima. One su najjeftinija zaštita od sunca, ali i najneatraktivnija. Načinjena je od sintetike i nije trajna, ali je s druge strane jeftina i lako se mijenja.

Postoje crni modeli i modeli sa šarenim slikama privlačni djeci, ali jačina zaštite im je potpuno jednaka.

U ponudi sjenila za auto mogu se naći i klizne zavjesice koje se drže za rubove prozora ljepljivom trakom, ali se nisu pokazale iznimno boljima s obzirom na svoju višu cijenu. Često se ne mogu čvrsto i ravno prilijepiti, ali znaju biti i puno više ili niže od prozora pa se teško prilagođavaju.

Čitajte i sljedeći članak: Cerada za auto spasit će auto od štete

Cerada za auto se vrlo lako postavlja na automobil i skida s njega. Uz to, ona uvelike štiti vaš automobil prvenstveno od oštećenja, a onda i od prljavštine, ukoliko nemate mogućnost parkiranja u garažu ili drugi natkriveni prostor.

Među zahvalnijim modelima su rolo sjenila. Jednostavna su za montažu i pružaju mogućnost jednostavnog mijenjanja pogleda – jednim pokretom zarolate ih i pustite sunce ili svjetlost u auto ili ih spustite i zamračite po želji. Pristupačna su cijenom i ne zahtijevaju posebno održavanje.

Moderna tipska sjenila za auto

Ovaj najnoviji izum pruža veliku udobnost vozačima i putnicima tijekom vožnje. Ona se postavljaju na sva bočna stakla i na stražnje i stvarno smanjuju utjecaj UV zraka na putnike u automobilu.

Također imaju i dodatni plus u činjenici da smanjuju i temperaturu u autu barem za 20%.
Ova elegantna sjenila za auto daju elegantni izgled (kao da ima folije na staklima), a istovremeno omogućuju privatnost putnicima. To se smatra i dodatnom zaštitom jer smanjuje kriminalcima uvid u sadržaj vašeg auta.

Sjenila za auto su malo skuplja, ali trajna i izdržljiva i vrlo se jednostavno pričvršćuju uz rubove stakala pomoću čepića.
Što se tiče sjenila za aute, ova tipska sjenila, koja možete izabrati baš po modelu vašeg auta pa će mu savršeno odgovarati, su trenutno pri vrhu ljestvice proizvoda.

Pročitajte i članak o temi LED žarulje za auto.

Kupi online i odaberi svoj model iz velike ponude naljepnice za motor. Ukrasne naljepnice za motore i tipske. Čitajte više …

Ukoliko ti tijekom putovanja automobilom gotovo uvijek nedostaje prostora za prtljagu, onda je krajnji čas za ugradnju krovne kutije. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: