LED reflektor sa senzorom idealan za prilaz

Osvjetljenje okućnice igra veoma važnu ulogu tijekom noći, jer nam omogućava da vidimo kuda ide put i da stvori zanimljivu ambijentalnu rasvjetu. Boravak tijekom ljetnih noći na terasi je prava uživancija, a s malo smisla za raspored rasvjete može učiniti terasu još zanimljivijom. LED reflektor sa senzorom nije dobra opcija za rasvjetu terase, jer svijetli prejako, no može nam pomoći da osvijetlimo put ili prilaz.

LED rasvjeta je budućnost

Kada se je na tržištu pojavila tehnologija LED rasvjete, u veoma kratkom roku je prepoznata kao najbolji način za rasvjetu, te je postala standard kako u prostorima, tako i u automobilima. Razlog tome je što ima puno bolje karakteristike, pa tako ima:

  • Radni vijek trajanja do 50 tisuća sati
  • Na radni vijek ne utječe paljenje i gašenje
  • Puno bolje osvjetljenje od klasičnih žarulja
  • Troši manje energije

Sve ovo dovodi do toga da je najbolji način za osvjetljenje te iako je nešto skuplja početna investicija, na dugoročno nudi uštedu. LED reflektor sa senzorom radi i samo kada je to potrebno, stoga su ušteda i dugotrajnost zagarantirane.

Kada se je na tržištu pojavila LED tehnologija rasvjete, u veoma kratkom roku je prepoznata kao najbolji način za rasvjetu

LED reflektor sa senzorom

LED reflektor sa senzorom je odličan za rasvjetu okućnice i prilaza, pogotovo ako se radi o velikim prostorima. Sada ćemo vam reći neke načine na koje ga možete iskoristiti u rasporedu rasvjete u okućnici. 

Reflektor za stepenice

Senzor na reflektoru je odlična stvar, jer tako štedi energiju i ne svijetli nepotrebno kada to nije potrebno. Može se postaviti da je usmjeren u osvjetljenje samo jednog područja, poput recimo stepenica i pali se samo kada netko ide njima. Ovdje je bitno da pazite na to da ne svijetli u oči i da osvjetljava samo stepenice. U suprotnom, može se stvoriti kontra efekt, da reflektor svijetli u oči i otežava kretanje i vidljivost ljudima.

Osvjetljenje automobilskog prilaza reflektorom

Još jedan odličan način primjene za LED reflektor sa senzorom je osvjetljenje automobilskog prilaza ili garaže. Kada stignete kući, on će se na detekciju automobila upaliti i tako ćete vidjeti gdje morate parkirati. 

Gdje se može kupiti LED rasvjeta?

Najbolji način za kupnju rasvjetnih tijela je Volino Svetila web trgovina, u kojoj možete po najboljim cijenama iz širokog asortimana proizvoda odabrati sve što vam je potrebno. Imajte na umu da prije narudžbe provjerite opis proizvoda i pogledate slike, te da se uvjerite da je upravo to ono što vam treba. Nakon što ste odabrali sve proizvode, naručite ih i stići će na vašu kućnu adresu u svega nekoliko dana.

Postovi iz iste kategorije: