LED reflektori su glavna vanjska rasvjeta

Kroz povijest su se reflektori uvijek koristili za osvjetljavanje velikih vanjskih površina, jer pružaju izrazito jak i usmjeren snop svjetlosti. Danas su, zahvaljujući napretku tehnologije, LED reflektori dostupni svakome i nerijetko se koriste za rasvjetu okućnice. 

Postoje razne varijante i vrste koje će vam pomoći da odlično osvijetlite sve bitne dijelove oko kuće, bilo da se radi o stepeništu, prilazu za parking ili ulaznim vratima. Kroz ovaj tekst ćemo vas pobliže upoznati s njihovim karakteristikama i prednostima, koje sve vrste razlikujemo i gdje se mogu kupiti po odličnoj cijeni.

LED reflektori
Danas su, zahvaljujući napretku tehnologije, LED reflektori dostupni svakome

LED reflektori imaju niz prednosti

Iako ćete na prvi pogled primijetiti da nisu pretjerano atraktivnog izgleda, ono što je njihova prednost su odlične karakteristike. Postoji nekoliko razloga zbog kojih biste za okućnicu trebali odabrati baš njih, a to su:

  • odlično osvjetljenje vanjskog prostora
  • dug vijek trajanja
  • mala potrošnja energije i razni dodatci koji ih čine izrazito ekonomičnima

Najčešće se koriste za pružanje usmjerenog osvjetljenja određenog područja, a zbog iznimno jake svjetlosti, neophodno je da prilikom njihovog usmjerenja pripazite na to da ne smetaju očima.

Zidne lampe mogu biti idealne za osvjetljenje manjih okućnica, no kod nekih dijelova je neophodno da svjetlost bude znatno jača i omogući normalno kretanje po noći.

Pročitajte sljedeći članak: Kupaonski blokovi su iznimno važni elementi

Kupaonski blokovi ili kupaonski elementi dio su namještaja koji morate imati kako biste pohranili sve one sjajne pripreme i dodatke. Ako želite da vaša kupaonica izgleda povezano i jednostavno, svakako se morate usredotočiti na izradu ovih kupaonskih blokova u tonu ostatka kupaonice.

LED reflektori sa senzorom

Sigurno su u web trgovini najpopularniji odabir LED reflektori sa senzorom, koji rade samo kada je to potrebno. Zahvaljujući senzoru pokreta detektirat će automobil ili čovjeka i upaliti se. Tako će potrošnja energije biti znatno manja, nećete morati brinuti o tome da ih upalite dok dočekujete goste ili da gore dok niste kod kuće. Ova varijanta je najbolji odabir za kupnju, a uz to nije puno skuplja od običnog reflektora.

Solarni LED reflektori

Solarni LED reflektori tijekom dana prikupljaju energiju iz sunčeve svjetlosti, a tokom noći je koriste za emitiranje svjetlosti. U kombinaciji sa senzorom su najisplativije rješenje, jer plaćate jedino početku investiciju. Trošak struje je ravan nuli, jer će svakoga dana reflektori prikupiti dovoljno energije za onih nekoliko trenutaka svjetlosti, kada senzor detektira pokret.

Rasvjetna tijela dostupna na internetu

LED reflektori i razna druga rasvjetna tijela za opremanje stana ili okućnice dostupni su u internet trgovini Volino. U širokom asortimanu proizvoda možete pronaći sve što vam je potrebno i naručiti sa samo nekoliko klikova mišem. Nakon što se vaša narudžba potvrdi, paket će biti poslan i dostavljen do vašeg kućnog praga i odmah možete započeti s uređenjem okućnice. 

Imajte na umu da svjetlost nije jedina stvar koja vam je potrebna, pa već nakon narudžbe uredite vrt i ostale dijelove.

Postovi iz iste kategorije: