Majice s natpisima su hit za ljeto!

Zašto dizajnirati majicu?

Postoji jako puno prigoda i trenutaka za koje možete dizajnirati vlastite majice s natpisima. One će upotpuniti prigodu, a mogu biti odlične i za zaposlenike u firmi ili kao šaljivi poklon prijatelju. U nastavku vam donosimo ideje za koje stvari možete kreirati svoj print na majice.

Majice s natpisima kao promotivni poklon

Majice s natpisima su jako dobar promotivni dar i puno se tvrtki odluči za kreiranje istog. Kad netko nosi majicu s logom, slikom ili sloganom vašeg brenda, vi praktički imate hodajuću reklamu. Ljudi će svakako primijetiti o čemu se radi i moći će se podsjetiti na to da ste još uvijek tu.

Čitajte i sljedeći članak: Važnost dobrog odabira sportske obuće

U današnje se vrijeme vrlo često zanemaruje važnost odabira sportske obuće.

Takvi promotivni pokloni nisu promašaj jer će se svakako nositi, ako ništa – kao sportski rekvizit u teretani! Majice svi koriste i zato su sigurnija opcija od šalica, privjesaka, karti i sličnih, manje vrijednih darova.

Majice za parove

Danas parovi sve češće vole nositi majice za parove koje ukazuju na to da su zauzeti. To su majice s prigodnim natpisima i mogu imati više funkcija. Ponekad su šaljive – muškarac ima natpis „ako se izgubim, vratite me ___“, a žena „ja sam ____“. Ponekad su oni klasični natpisi kao „kralj i kraljica“ ili „princ i princeza“, a ponekad se radi o otkrivanju spola djeteta ili ženidbe.

Majice s natpisima su jako dobar promotivni dar

Tako možete recimo baki i djedu pokloniti majice za parove s natpisima „ja ću biti djed“ i „ja ću biti baka“. Mogućnosti je izuzetno mnogo, a inspiraciju možete naći na internetu. Samo pretražite majice za parove ili couple shirts i naći ćete neke ideje koje će vam se zasigurno svidjeti. Sretno!

Postovi iz iste kategorije: