NordicTrack nudi vam nudi 50 različitih programa vežbanja

Oni koji su skloni povredama takođe će otkriti da je kretanje na nagibu daleko lakše za njihovo telo nego što je trčanje, pa čak i za svakodnevnu upotrebu, spuštanje gradijenta od jedan do dva procenta može vam pomoći da uklonite deo udara bolova sa zglobova koje biste inače doživeli. Da i ne spominjemo, ako idete na intervalni trening, jednostavno možete da koristite nagib da biste dovršili svoj interval, a ne da morate da trčite ako tako odlučite.

Držač za tablet

Ako želite da se zabavite dok ste na traci za trčanje, NordicTrack Commercial 1750 to čini lakim. Držač tableta može lako da drži vaš tablet ili čak knjigu ili časopis ako želite da čitate na staromodan način.

Audio

Možete uživati u sopstvenom audio strimu koji se prenosi sa uređaja koristeći dodatne muzičke portove. Ovo je brzo i praktično i mnogo jednostavnije od nošenja mp3 plejera.

Gazište i pojas

Ova traka za trčanje daje vam dovoljno prostora za kretanje sa 60-inčnim sa 22-inčnim prostorom za vežbanje. Ovaj pojas je takođe za 2 inča širi od onog što je standard u industriji, pružajući dodatni prostor većim pojedincima. Pored toga, tu je i deblji kaiš koji će vam pomoći da umanjite količinu buke koju stvara, a istovremeno će vam ponuditi i bolju dugoročnost sa pojasom. Vježbanjem na toj traki povečat čete i testosteron.

Preferencije presvlačenja

Ako se pripremate za učešće u trci, ali ustanovite da morate da trenirate na trkačkoj stazi, poslednja stvar koju biste mogli da poželite je mekana staza koja će vam olakšati stvari. Ova traka za trčanje nudi mogućnost uključivanja ili isključivanja jastuka u skladu sa vašim željama, tako da možete sačuvati zglobove i koristiti jastuk ili oponašati stvarne uslove na otvorenom i isključiti ga. Imajte na umu da kad ga isključite, dodajete 30% veći uticaj na zglobove, tako da ne želite dugoročno ovako trenirati.

Nadgledanje otkucaja srca

Ako ste neko ko voli da prati brojeve, NordicTrack 1750 to olakšava. Dolazi sa Blutut sistemom otkucaja srca koji nudi i praćenje kaiša na grudima, kao i kontakt senzore na šipkama ispred vas. To vam olakšava da trenirate u tačnom intenzitetu kakav želite da bude.

Opcije hlađenja

Ako želite da budete rashlađeni dok trčite ili hodate, tri ventilatora u ovoj mašini pomoći će vam da učinite upravo to.

Postovi iz iste kategorije: