Ako ste često umorni imamo rješenje za vas

Za pravilan rad organizma zdravog i odraslog čovjeka potrebno je od 6 do 8 sati kvalitetnog sna, bar tako kaže veliki broj znanstvenika i zdravstvenih radnika. Ipak, san je nešto što vrlo teško možemo definirati, pa samim tim ova brojka od 6 do 8 sati baš i nema neko dobro pokriće.

Na to koliko ćete se odmoriti zavisi mnogo faktora, raspoloženje, fizički umor, ali i način na koji i kada odmarate. Ono što ćemo vam odmah reći jeste to da ako želite da budete odmorni i raspoloženi kroz čitav dan, morate biti zdravi!

U zdravom tijelu zdrav duh

Ovo je vjerojatno izreka koju ste čuli mnogo puta, ali da li ste ikada razmislili o njoj? Da bi vaše tijelo funkcioniralo na pravilan način mnogi faktori moraju biti pogođeni i na pravom mjestu. Upravo zbog toga vam predstavljamo nešto što se zove Bio Mucuna.

Bio Mucuna

Tjelesna masnoća, mišićna masa i energičnost su neki osnovni faktori koji direktno utječu na vaše raspoloženje, pa samim tim i na vaš san. Ovaj preparat djeluje na ove faktore na mnogo načina, u svim slučajevima, pozitivno. Rezultat svega toga je kvalitetan san.

Otkrivanje i korištenje lijeka

Dovoljno je da vam kažemo da se ovaj preparat u Aziji koristi već dovoljno godina, da se zapravo i ne zna koliko je star, a svi znamo koliko je kineska medicina dobra i cijenjena. Bio Mucuna je neizostavni dio njihove kulture, ali i njihovog zdravlja, kako fizičkog tako i psihičkog.

Azijski narodi su uvijek psihičko zdravlje stavljali na prvo mjesto, pa i ne čudi da preparat koji blagotvorno djeluje na nervozu i sve ono što može uništiti živce svakog čovjeka. Osim što opušta, ova biljka se koristi i kao jak afrodizijak…

Bio Mucuna protiv erektivne disfunkcije

Pored svega nabrojanog ono što je zaista zanimljivo jeste da se, nekada u Aziji, danas širom svijeta, ova biljka koristi i kao jedan od najjačih afrodizijaka. Ovo je direktan primjer kako je ljudski organizam kompleksno povezan i uvezan sistem, i da se mnogo faktora mora poklopiti kako bismo vodili zdrav život.
Od seksualnog života, preko sna, pa do ishrane i mentalnog zdravlja, da bi bili sretni i zdravi, sve mora biti u perfektnom skladu i tek onda možemo reći da nam je dobro!

Iako scenarij majke prirode sugerira nemoguću misiju u zadržavanju mladenačke kože,Lux-Factor krema protiv bora ima rješenje.

Paradontoza“, kako je narod zove (ispravan naziv je parodontitis), toliko je uzela maha, da gotovo nema odrasle osobe u Hrvatskoj koja nema bar neku vrstu parodontnog oštećenja ili problema. Read more …

Novi oblik terapije je E-psihoterapija. E-psihološko savjetovanje provodi se putem interneta, e-mailom ili neposrednim virtualnim kontaktom pomoću Skypea ili drugih oblika sinkroniziranog chata. Čitaj više …

Postovi iz iste kategorije: