USB ključevi koji će vas iznenaditi

U današnjem je svijetu povezanost i jednostavno prenošenje podataka veoma je bitno, pa su upravo radi toga sitnice poput USB ključeva odlični dodatci vašem računalu. Bilo da USB ključ birate kao poklon ili ga pak odabirete za vlastite potrebe, veoma je važno da se odlučite za pravi model.

Proizvođača ima jako mnogo, a isto tako i raznolikih modela, koji se osim po dizajnu razlikuju i po kapacitetu te brzini prijenosa podataka.

Pripazite pri kupnji USB ključeva

USB ključevi danas se mogu pronaći na gotovo svakom koraku. Osim trgovina s računalnom opremom, USB ključevi prodaju se i u:

  •  papirnicama
  •  knjižarama
  •  trgovinama mješovitom robom

I dok u svijetu dizajna izbor uistinu nije malen, važno je imati na umu kako vanjština USB ključa čini samo pola slike.

Kada birate USB ključ, prije svega provjerite koji je njegov kapacitet, s obzirom da će vam to biti glavni uvjet za korištenje. Danas se USB ključevi mogu pronaći u mnoštvu različitih kapaciteta, od kojih su najmanji oko 1 GB, a najveći čak i do 1 TB.

Odlična ideja za poklon

Kada je u pitanju USB ključ kao poklon, iako je sama ideja odlična, veoma je važan i sam dizajn. Kada ste odabrali željeni kapacitet USB ključa, iduće je na redu pogledati kako bi dizajn klasičnog USB ključa mogli učiniti posebnim za vaš poklon. S napretkom današnje tehnologije, USB ključevi danas se mogu naći u iznimno malim dimenzijama, pa ih je moguće ukomponirati uz gotovo bilo koji dizajn. To znači da možete pustiti mašti na volji, i USB ključ kreirati po želji, ukrasiti logom ili natpisom koji ste sami smislili te ga također ukomponirati u neku korisnu stvar.

Skriveni USB ključ

Upravo zato što je danas moguće napraviti USB ključ malih dimenzija, sve su češća pomagala koja ga imaju u sebi. Privjesci s USB ključevima već su diže vrijeme popularni, jer uz njih lako možete osigurati da ih uvijek uvijek imate sa sobom. 

S druge strane, tražite li zanimljiv poklon, USB ključ u olovkama kreativna je ideja, pogotovo ako ta olovka uz sebe ima i laser ili svjetiljku. Ako se pak bojite izgubiti da ćete izgubiti takav model i tražite nešto sigurnije, onda je model u obliku privjeska za nakit odlična ideja za vas. 

Postovi iz iste kategorije: