Zidne naljepnice i ukrašavanje zidova

Ukrašavanje zidova prostorija oduvijek je bilo popularno i nužno u svakome stanu. Do prije nekoliko godina glavni način za to bilo je postavljanje slika na zidove ili plaćanje soboslikara za oslikavanje zida. Danas je u modi potpuno drugi, jednostavniji i jeftiniji, način za ukrašavanje zidova. Zidne naljepnice svoju popularnost stekle su upravo zbog jeftine cijene i jednostavnog postavljanja, a za razliku od oslikavanja zidova mogu se jednostavno skinuti i zalijepiti nove. 

Zidne naljepnice za hodnik

Koje ćete zidne naljepnice kupiti ovisi o prostoriji koju namjeravate ukrasiti. Ovaj tekst započeti ćemo s hodnikom, koji je prva prostorija nakon ulaska u stan i ostavlja početni dojam na posjetitelja. Ovdje se prešarene naljepnice s motivima prirode ili životinja neće dobro uklopiti, već biste trebali birati jednobojne naljepnice s određenim motivima ili pak tekstom. Neki citat koji na vas ostavlja snažan dojam već dulje vrijeme, osim što će ukrasiti hodnik, podsvjesno će utjecati i na vas!

Zidne naljepnice za dnevni boravak

Oslikavanje zidova nije previše popularno u dnevnom boravku, već se više ljudi odlučuje na slike. U slučaju da ipak smatrate da je dnevni boravak dobro mjesto i da bi se zidne naljepnice odlično uklopile u prostor, tada biste trebali birati slično kao i u hodniku. Možete se i odlučiti na neke naljepnice poput karte svijeta, koja će se odlično uklopiti u boravak i zaintrigirati svakog posjetitelja. Uz to, karta svijeta može biti i odličan pokretač razgovora u slučaju da ostanete bez tema.

Zidne naljepnice za sobu

Najpopularnije su zidne naljepnice za dječju sobu i upravo njih ima najviše u trgovinama. One mogu biti slike superheroja, grbova sportskih klubova, životinja, prirode ili pak edukativne naljepnice. Ovisno o tome kojeg je spola dijete i što voli, individualno birate naljepnice prema njemu. Kao najprodavanije naljepnice ističu se one s motivima noćnog neba, koje mogu i uljepšati san vašeg djeteta. U novije vrijeme pojavile su se i 3D naljepnice koje izgledaju veoma realno, a postoje i naljepnice na koje se može pisati. Kod uređenja sobe za odrasle, najpopularnije su jednostavne naljepnice s citatima iznad kreveta, koje će vas svako jutro motivirati za početak novog dana.

Zidne naljepnice jednostavno možete kupiti putem online trgovina. Prilikom kupnje obratite pažnju na veličinu naljepnica, kako ne biste kupili preveliku ili premalu. Iz širokog asortimana naljepnica izaberite i dodajte u košaricu one koje želite, te nakon narudžbe u svega nekoliko dana paket će vam biti dostavljen na kućnu adresu.

Postovi iz iste kategorije: