Boca za vodu odnosno tekućinu života

U posljednjih nekoliko godina sve više se počeo potencirati zdrav način života uz konzumaciju što više prirodnih i ekoloških namirnica. Kada je riječ o piću, tu se sve više počelo potencirati konzumiranje prirodne izvorske, najčešće negazirane vode. S obzirom na to da je voda dokazano najzdravije piće koje čovjek može konzumirati, stručnjaci preporučuju njezin svakodnevni unos i to barem 3 litre dnevno. 

Imajući u vidu činjenicu da je flaširana voda vrlo skupa, posebno ukoliko bi se pile 3 litre dnevno, kupnja vlastite boce za vodu odličan je način uštede, bez odricanja ove zdrave navike.

Pazite na materijale boce za vodu

Sve većom popularizacijom konzumacije vode, a slijedom poskupljenja flaširane vode, u posljednjih nekoliko godina sve popularnije je postala višekratna boca za vodu koja može trajati i do nekoliko godina. S obzirom na njihovu, popularnost boce za vodu danas možemo pronaći u varijantama poput:

  • Plastičnih 
  • Staklenih 
  • Metalnih 
  • Silikonskih

Ipak, bez obzira na lijep i atraktivan dizajn velikog broja modela, stručnjaci ipak napominju da bi prilikom kupnje trebalo promotriti deklaraciju boce za vodu i izbjegavati one napravljene od plastike. 

Tome je tako prvenstveno zbog toga što neke vrste plastike nakon određenog vremena korištenja počinju ispuštati toksične spojeve, a zatim i zbog poroznosti same plastike i vrlo često nemogućnosti njezinog temeljitog pranja i čišćenja. Zbog toga može doći do nakupljanja bakterija i širenja neugodnog mirisa.

Uvijek hladna voda za piće

Osim plastičnih boca za vodu koje su danas, unatoč upozorenjima stručnjaka, i dalje najpopularnije kod kupaca vrlo su popularne i metalne koje djeluju na termos principu, odnosno zadržavaju određenu temperaturu. 

Atraktivne boce za vodu kao poslovni poklon i modni dodatak.
Popularne boce za vodu atraktivnog izgleda, dobre su za zdravlje a možejo biti i modni dodatak.

U ljetnim mjesecima te u posljednjih nekoliko mjeseci vrlo su popularne one koje su posebno dizajnirane kako bi održavale vodu hladnom. Njihovi kreatori također su uložili i poseban trud u njihov dizajn pa su takvi modeli vrlo atraktivnog izgleda što svakako djeluje na kupce koji, uz prakticiranje dobre životne navike, imaju i svojevrstan dodatak.

Odličan poslovni poklon

S obzirom na to da je danas vrlo popularno na posao ili u teretanu nositi svoju bocu za vodu, ona predstavlja i odličan i nadasve funkcionalan promotivni poklon koji možete pokloniti svojim klijentima ili suradnicima. 

Boca za vodu s logotipom koji svijetli kada je uzmete u ruke može biti izvrstan promotivni dar.

U tom smislu poklanjanjem boce za vodu istovremeno možete promovirati svoju tvrtku, ali i zdrav te ekološki prihvatljiv način života što je svakako pozitivno i hvalevrijedno za svaku tvrtku.

Postovi iz iste kategorije: