Dulje očuvajte sjedala u automobilu novima

Presvlake za auto nerijetko su odabir velikog broja vozača jer u prvom redu pružaju zaštitu automobilskim sjedištima, ali i prikrivaju eventualna oštećenja na istima, ako je do njih došlo s vremenom. 

Krenete li u potragu za presvlakama za auto, sigurno ćete u jednom trenutku biti preplavljeni raznim ponudama, vrstama i nećete biti sigurni koje su to idealne za vas. Kako ne bi došlo do pogreške pri kupnji, važno je znati nekoliko važnih informacija o njima koje vam donosimo u nastavku. A najveći izbor možete pronaći u brojnim specijaliziranim web trgovinama koje nude autoopremu i brojne druge dodatke za automobil.

Presvlake za auto
Presvlake za auto nerijetko su odabir velikog broja vozača

Razlike u materijalima

Kako biste kupili savršene presvlake za auto, važno je biti upoznat s nekim ključnim razlikama među njima, a jedna od njih je svakako i materijal njihove izrade. Naime, u svijetu auto presvlaka postoje sintetičke i pamučne. 

Pamučne presvlake za auto su najudobnije, no za razliku od sintetičkih njihovo sušenje traje nešto duže te je čišćenje mrlja nešto izazovnije. Nedostatak sintetičkih modela je pak u njihovoj trajnosti koja nije najbolja jer se sintetika brzo i lako uništava pa se presvlake vrlo brzo istroše. U slučaju ovog parametra, na vama je da odlučite hoćete li zbog jednostavnosti održavanja žrtvovati udobnost ili nećete. 

Univerzalne presvlake za auto

Ukoliko vam nije bitno da presvlake za automobil budu originalne te niste spremni ili jednostavno ne želite platiti nešto višu cijenu za iste, odličan odabir za vas su univerzalne presvlake za auto. One se vrlo jednostavno i brzo postavljaju na autosjedala te su obično izrađene od lako održivog materijala. Osim zbog svoje cijene i lakše dostupnosti, pamučne univerzalne auto presvlake su odličan odabir i za osobe koje su alergične na sintetiku.

Do idealnih modela u par klikova

Osim univerzalnih, na tržištu postoje i tzv. tipske presvlake za auto koje se kupuju prema marki vašeg automobila. Ova vrsta je nešto teža za kupovinu u fizičkim trgovinama, no u web trgovinama se vrlo lako mogu pronaći. Sve što trebate napraviti je odabrati:

  • marku vašeg automobila
  • uzorak ili boju presvlaka
  • materijal
  • vrstu stražnjeg sjedala

Kada ste sve to odabrali, stavite svoje presvlake za auto u košaricu, provedite plaćanje i za nekoliko dana one će stići na vašu kućnu adresu nakon čega će vaša autosjedala biti zaštićena i osvježena. 

Čitajte i sljedeći članak: Cerada za auto je odlična zaštita od prljanja

Automobilska cerada nije najbolja zaštita za vozilo, no pomoći će prilikom njegove zaštite u slučaju da nemate mogućnost parkiranja u garažu.

Postovi iz iste kategorije: