Hrvatski hosting nudi mnoge pogodnosti

Internet danas mnogima nudi brojne mogućnosti. Čak i ako se nalazite u nekom manjem mjestu gdje zapravo i ne postoji neko veliko tržište, uz pomoć Interneta možete se predstaviti potencijalnim kupcima ili klijentima diljem svijeta. A zapravo sve što vam je potrebno je web stranica.

Dobro se predstavite putem web stranice, pokažite ljudima što im možete ponuditi i ako imate dobar proizvod ili uslugu, samo nebo vam je granica. Web stranice možete izraditi sami ili nekome povjerite njihovu izradu. A nakon što ih imate, potrebno ih je negdje postaviti kako bi bile dostupne, a za to vam je potrebna posebna usluga, hosting.

Što je hosting

Hosting predstavlja zakup prostora na nekom udaljenom poslužitelju. A također je moguć zakup i cijelog poslužitelja. Možete ga ugovoriti putem raznim stranih i domaćih tvrtki. Onaj koji se ugovara putem domaćih tvrtki mnogi nazivaju i hrvatski hosting. On se gotovo i ne razlikuje od onog koji ćete ugovoriti putem neke strane tvrtke, a ima određene prednosti.

Prednosti hrvatskog hostinga

Hrvatski hosting je mnogima prvi izbor zbog samog jezika. Cijeli postupak je na hrvatskom jeziku što vam je značajna prednost ukoliko se ne služite dobro nekim stranim jezikom. Isto tako, prednost je što ćete jednostavnije doći do pomoći, ukoliko vam bude trebala. Većina tvrtki ima svoju korisničku službu lako dostupnu putem telefona. A u slučaju potrebe, lakše ćete doći do njih nego da morate zvati neku inozemnu korisničku službu.

Vrste hostinga

S obzirom da hrvatski hosting ne zaostaje za onim koji nude strane tvrtke, uglavnom možete računati na iste vrste. Tako možete odabrati nešto od sljedećih vrsta:

  • Dijeljeni – dobivate mjesto na zajedničkom poslužitelju s drugim korisnicima pa ponekad može doći do usporavanja usluge
  • Reseller – dobivate mogućnost daljnjeg iznajmljivanja svog prostora na poslužitelju
  • VPS – dobivate svoj virtualni dio na nekom poslužitelju, što znači da niste ovisni o drugim korisnicima
  • Zakup cijelog poslužitelja – najnaprednija vrsta hostinga kod koje dobivate cijeli poslužitelj za svoje korištenje

Osim samih vrsta, hrvatski hosting internetskih stranica je dostupan i u nekoliko različitih paketa koji se međusobno razlikuju po uključenim uslugama. Stoga dobro pogledajte što vam se sve nudi te izaberite ono najprikladnije rješenje za svoje potrebe.

Cijena spašavanje podataka iz diska – svaki pokvareni uredjaj (hard disk, SSD, flash medij, RAID itd…) je uvijek priča za sebe. Čitaj više …

Sigurnost na prvom mjestu uz maskice za telefone. Kako biste ga zaštitili od ogrebotina, oštećenja i pukotina, najbolji izbor za zaštitu se vam maske za telefon. Čitajte više …

SSL certifikat za sigurnost web stranica. Ako vaše stranice imaju instaliran ssl certifikat, komunikacija web browsera s web serverom je enkriptirana. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: