Nekretnine u Ljubljani sve su traženije

Tražite li mjesto za život koje je istovremeno mirno i dobro povezano sa svim europskim centrima, Ljubljana je zasigurno jedna od najboljih opcija za vas. Glavni i najveći slovenski grad nalazi se u samom središtu države, a sadrži zanimljiv spoj klasične europske arhitekture, modernog gradskog života i prirode koja se može vidjeti na svakom koraku.

Tako su tu razne prirodne ljepote koje okružuju grad i mnogi gradski parkovi koji pružaju dašak zelenila. Ljubljana je odlično povezana s ostatkom Europe, pa se tako za nekoliko sati možete naći u Italiji, Austriji, Hrvatskoj ili Mađarskoj.

Pogodan zemljopisni položaj Ljubljane

Ljubljana je svoju popularnost i razvoj uvijek dugovala svojem pogodnom položaju na ruti koja spaja Jadransko more i regiju uz Dunav. Kada su u pitanju nekretnine Ljubljana je odličan odabir upravo zbog položaja, s obzirom da je odlično povezana s drugim europskim središtima, a istovremeno skrivena u mirnom i prirodnom okruženju.

Nekretnine Ljubljana

Ona je i poznato sveučilišno središte u kojemu svoj dom pronalaze mnogi mladi, pa je tako također odličan odabir za sve mlade obitelji koje traže slikovit i moderan grad za početak zajedničkog života. Od nekretnina u Ljubljani najviše su traženi moderni stanovi i kuće, a veliki broj možete pronaći u brojnim oglasnicima.

Čitajte i sljedeći članak: Cijev za zalijevanje za prekrasan vrt

Stručnjaci savjetuju kako je najbolje kupiti troslojne varijante fleksibilnih cijevi za zalijevanje.

Sve veća potražnja za nekretninama

Ljubljana se probila na europsku kartu mnogim svojim kvalitetama, pa je potražnja za nekretninama u Ljubljani dosegla rekordne visine u zadnjih nekoliko godina. Veliku potražnju pratio je i rast cijena, pa je danas prihvatljiva cijena kvadrata za nekretninu u Ljubljani oko dvije i pol do čak 3 tisuće eura, uz što treba napomenuti kako se nekretnine i po tako visokim cijenama i dalje prodaju bez mnogo problema.

Uz to, u Ljubljani je sve više nekretnina u izgradnji, u nadi da će se što prije i što bolje odgovoriti na i dalje rastuću potražnju. Ipak, visoke cijene nekretnina u Ljubljani ne djeluju obeshrabrujuće na mnoge kupce, jer Ljubljana također nudi velike mogućnosti zaposlenja, čime je moguće opravdati velike troškove. Uz to, važno je napomenuti kako su nekretnine u Ljubljani isplativa investicija, čak i ako se ne planirate preseliti, jer ju je uvijek moguće dati u trajni najam ili ju pak pretvoriti u apartman za sve veći broj turista koji posjećuju grad.

Postovi iz iste kategorije: