Ženske tenisice danas su elegantnije nego ikad prije

Tenisice odavno više nisu samo oprema za sport i rekreaciju već su i odraz modne osviještenosti i obuća za svaki dan i za svaki outfit. Prije je za žene bilo nezamislivo nositi tenisice uz haljinu ili u večernji izlazak, ali danas su moderne ženske tenisice kreirane u mnogo ženstvenih i elegantnih modela nosivih u mnogo prilika. Ženske tenisice zapravo su postale vrsta trendi cipela, ali i toliko udobna da ih ne možete prestati nositi.

Budite u trendu s elegantnim ženskim tenisicama koje privlače pogled

Žene vole eleganciju i udobnost, pa zašto ne dobiti oboje? Proizvođači ženske obuće odlučili su kreirati ženske tenisice koje bi zapravo mogli svrstati u kategoriju sportskih cipela.

Ženske tenisice

Osim ženskih tenisica stvorenih za vježbanje, trčanje, bicikliranje i mnoge druge vrste koje su također vizualno atraktivne i dolaze u mnoštvo boja, na tržištu se nalazi mnogo vrsta ženskih tenisica koje su proizvedene za svakodnevno nošenje, a uključuju i poslovne i elegantnije modele. Posebnost ovih modernih ženskih tenisica je u tome da su toliko udobne za nogu da ih možete nositi čitavi dan, a ipak ste u elegantnom izdanju a ne u sportskim tenisicama. Zbog toga ih žene na radnim mjestima koje zahtijevaju mnogo hodanja jednostavno obožavaju, jer mogu pratiti modu bez obzira na zahtjevnost radnog mjesta.

Prave ženske tenisice su također “must have”

Ženske tenisice se proizvode u više različitih vrsta jer postoji toliko mnogo različitih aktivnosti za koje ih možete koristiti. Zato žene uvijek imaju dva ili tri para u svojoj garderobi kako bi ih mogle koristiti za različite aktivnosti, ali i kako bi ih uspjele iskombinirati sa svojom raznolikom garderobom.

Nemojte se zavarati brendom – udobnost vam mora biti prioritet

Tenisice se kupuju i pokušavaju na isti način kao i cipele: kupuju se u večernjim satima kada je noga umorna i opuštena pa ako vam tada pristaju nikada nećete imati problema s njima. Računajte i na onaj 1 cm slobodnog prostora iznad prstiju jer dugotrajnim nošenjem može doći do stvaranja neugodnog pritiska kada vam prsti udaraju u vrh tenisice.

Čitajte i sljedeći članak: Bez straha od hladne zime uz debeli pulover

Jedan od najnošenijih komada zimske odjeće su svakako puloveri. Riječ dolazi od kombinacije dviju engleskih riječi – pull i over.

Tenisice kupujte prema namjeni, jer postoji razlog zašto se proizvode u nekoliko kategorija. Tenisice za trčanje moraju biti lakše i izdržljivije od tenisica za svakodnevno hodanje. Nemojte štedjeti na tenisicama jer su one najzahvalniji komad obuće koji ćete imati, a i vaše će vam noge biti zahvalne.

Postovi iz iste kategorije: