Evo zašto je Fertility za nju sve što ste ikada trebali

Željena trudnoća ponekad je cilj do kojeg se teško dolazi. Zbog toga je nastao proizvod koji će pokušati na svaki način pomoći tijelu da stvori okružje koje je idealno za stvaranje novog života. Fertility za nju je jedini dodatak prehrani koji trebate, poseban zbog toga što svojom kombinacijom sastojaka stvara ravnotežu u ženskom tijelu, a ravnoteža je ključ uspjeha u reprodukciji. Fertility za nju će uravnotežiti hormone, zaštiti žene od oksidativnog stresa i ojačati njihov imunološki sustav.

Fertility nudi raznolikost sastojaka koji funkcioniraju kao tim

Regulacija hormona je vrlo zahtjevan posao pa su osnovni elementi ovog proizvoda za žene cink i selen. Kombinacijom cinka i selena žena dobiva kvalitetnu pomoć u borbi s oksidativnim stresom i nepravilnim radom hormona. Poseban dodatak vitamina B6 pomaže u borbi protiv menstrualnih grčeva, olakšava PMS i smanjuje rizik nastanka vaginalnih infekcija. Ovo je vrlo bitno jer česte vaginalne infekcije mogu otežati trudnoću.

Vitaminski koktel koji je glavni sastojak ovog proizvoda čine vitamini A, C, D i E, te bitan antioksidacijski koenzim Q10. Q10 već je godinama poznat kao pojačivač imunološkog sustava, ali ovaj put je napravljen u još praktičnijem topivom obliku.

Prirodan način za postizanje veće plodnosti

Uz pomoć cinka, elementa koji je neophodan za rad ljudskog organizma jačate organizam i njegov imunološki sustav. Cink je također bitan i za uspješnu reprodukciju jer pomaže regulaciji ženskih spolnih hormona.  Manjak cinka može dovesti do hormonalnog disbalansa pa je Fertility za nju dobro rješenje za svaku ženu. Hormonalna neravnoteža dovodi do nepravilne menstruacije i oslabljenog rada jajnika. To može stvoriti ozbiljne posljedice po pitanju plodnosti i smanjiti reproduktivnu moć žene.

Folna kiselina je esencijalni dio ovog moćnog proizvoda

Ne smijemo umanjiti niti važnost folne kiseline koja je ključna za razvoj zdravog embrija. Ovaj vitamin je jako bitan za pravilan razvoj dječjeg živčanog sustava pa je od presudne važnosti za svaku ženu koja planira obitelj. Ne smijemo zaboraviti spomenuti i vitamin B12 koji je bitan za metabolizam (kod toga vam pomaže i alga spirulina), povećava plodnost i smanjuje mogućnost gubitka ploda. Poseban sastojak je i ekstrakt konoplje koji će olakšati sve menstrualne tegobe i blagotvorno djelovati na cijelo tijelo.

Birajte samo najbolje za sebe, birajte Fertility za nju.

Kako računati ovulaciju kod žena? Ovulacija je dio normalnog menstruacijskog ciklusa. Za vrijeme ovulacije dolazi do otpuštanja zrele jajne stanice iz jajnika prema jajovodu. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: