Funkcionalan i estetski dodatak za mobitel

Mobiteli su danas neizostavan dio našeg dana, od kada se probudimo pa sve dok ponovno ne odemo na počinak. Upravo jer su s nama cijelo vrijeme, mobiteli su izloženi brojnim padovima, udarcima i ogrebotinama tijekom dana.

S obzirom da su i dalje poprilično krhki i vjerojatno neće izdržati svaki sudar s tlom, važno je da ih dodatno zaštitimo od oštećenja. Maskice za mobitel tu su da vam pomognu da vas vaš mobitel u svakodnevnim avanturama još dugo prati.

Učinkovita zaštita mobitela

Maskice za mobitel na tržištu su dostupne u različitim modelima i oblicima, pa ne morate brinuti oko toga hoćete li moći pronaći nešto za sebe. Tako možete birati :

  • elegantne i simpatične modela s dodatcima poput plutajućih dekoracija ili mekanih gumenih figurica,
  • robusne modele od debele plastike koji će mobitele zaštititi i od najgorih padova

Osim vizualnog dijela, koji će vam prvi privući pozornost, važno je odabrati dobar dizajn i kvalitetne materijale, kako vaš mobitel ne bi nastradao. Uz to, provjerite i dodatke koje maskica za mobitel ima, poput držača u obliku prstena ili pop socketa. Oni mogu biti potpora za mobitel dok primjerice gledate neki videozapis te vam olakšavaju držanje jer pružaju potporu za prste sa stražnje strane mobitela.

Pametan dizajn maskica za mobitel

Tražite li maskicu za mobitel koji nećete koristiti u izvanrednim situacijama, no ipak vam treba dobra zaštita od ogrebotina i pucanja, provjerite dizajn. Čak i jeftine maskice za mobitel čiji se rub nalazi nekoliko milimetara više od ruba ekrana zaštitit će ekran od grebanja i direktnih udaraca kada vam ispadne. Isti dizajn također može zaštititi i staklo kamere.

Maskice za mobitel s dodatnim poklopcem za ekran također su dobra ideja. Mnogi proizvođači mobitela nude i posebne maskice s poklopcem, koje su prilagođene tako da mobitel mijenja način prikaza kada je poklopac otvoren ili zatvoren. Tako mobitel ne morate ni otvarati da biste vidjeli koliko je sati ili pak imate li kakvih obavijesti. Imate li problema s kapacitetom baterije, razmislite i o nabavi modela s dodatnom baterijom koja je ugrađena u samu maskicu. Tako ne morate više brinuti o tome hoće li vam baterija na mobitelu izdržati dovoljno dugo.

Postovi iz iste kategorije: