Lux factor krema protiv bora pokazala se je odličnom!

Možda vam se čini da su rane tridesete rano vrijeme za pojavu bora. I jesu. Ali tada je pravo vrijeme da počnete pomagati svojoj koži u borbi protiv njih.

Lux factor krema protiv bora je izvrstan partner u borbi protiv starenja kože.

Osnovni sastojak Lux factor kreme je  hijaluronska kiselina koja je inače i sastavni dio naše kože. Sa starenjem naša koža gubi hijaluron a samim time i hidratiziranost i elastičnost.

Glavni razlog nastajanja bora nije samo mimika lica. U pitanju je i dehidracija najvećeg ljudskog organa – kože.

Nadoknadite hijaluron koji vam nedostaje

Lux Factor krema dopušta hijaluronskoj kiselini da prodre duboko u kožu i zaštiti je od loših vanjskih utjecaja: od vremena,  pušenja do neispavanosti.

Lux Factor krema protiv bora ima jednu divnu ključnu osobinu, a to je da izrazito hidratizira.

 

Bore uistinu jesu manje vidljive

Ne postoji čudotvorna krema koja će vas pomladiti i zategnuti opuštenu kožu lica. Ali da je Lux Factor krema izvanredna to će rijetko tko negirati.

Ova je krema, nastala u francuskom laboratoriju, fascinirala mnoge žene diljem svijeta zbog brzog učinka koji će primijetiti i vaši najbliži.

Namijenjena za sve tipove kože pa i za mješovitu, iako se na prvi pogled čini prebogatom.

Krema je lagana, nemasna i ne uzrokuje sjaj lica. Brzo se upija, posebno ako vam je koža dehidrirana i suha.

Mnogim se ženama sviđa i što je miris Lux Factor kreme decentan i lagan te što se mala količina može izvanredno lagano razmaziti i po većem području. Takva ušteda nije zanemariva, posebno ako je koristite kao podlogu za make-up.

Važno je da znate da je Lux Factor krema protiv bora i klinički testirana te ispitana od strane dermatologa.

Može se koristiti i kao krema za najosjetljiviju kožu.

Korištenje Lux Factor kreme je jednostavno

Ova je krema vrlo jednostavna za upotrebu i potrebno je samo par minuta dnevno da potpuno hidratizirate svoju kožu i pružite joj njegu koji zaslužuje.

Nanošenje kreme je nužno dva puta dnevno, u vrijeme prije spavanja i ujutro. Bitno je nanijeti je na čisto lice kako bi učinak bio jači i kako bi krema imala bolji efekt.

Želite li da vaša tetovaža dugo izgleda kao nova, jako je bitno da se o njoj brinete kako treba, odnosno važan je tattoo care. Čitajte više …

Postovi iz iste kategorije: