Majica je omiljeni komad odjeće kod oba spola

Majica s dugim rukavima, kratkim rukavima, bez rukava, s naramenicama , s kragnom – ovaj je popularni odjevni predmet prvi izbor i mladih i starih. Njegova svestranost, dizajn, lakoća održavanja te beskrajne mogućnosti kombiniranja s ostalom odjećom pretvorile su majicu u „must have“ dio svake garderobe.

Osim dizajna, kvalitete i praktičnosti, majice su se u jednakoj mjeri pokazale odličnim izborom i za djecu i odrasle, muškarce i žene i sve ostale ljubitelje udobnosti koji vole biti u trendu.

Majica na tisuće različitih načina

Majica je izvrsni komad odjeće za stvaranje modnih kombinacija jer postoji mnogo modela, od sportskih do svečanih. Tako je moguće kombinirati majicu s trapericama, suknjom pa čak i elegantnim hlačama jer postoje modeli majica koji su ukrašeni upravo kako bi se mogli koristiti i za elegantnije kombinacije.

Majica je izvrsni komad odjeće
Majica je izvrsni komad odjeće za stvaranje modnih kombinacija jer postoji mnogo modela, od sportskih do svečanih.

Jedna od popularnijih vrsti je polo koju podjednako vole i muškarci i žene, a popularna je i među najmlađima. Kragna joj daje odličan sportski štih, a jednostavnost modela je prikladna za sve prigode, pa čak i posao.

Kod majica je izuzetno bitno da su napravljeni od udobnih i kvalitetnih materijala koji će omogućiti koži da diše i neće sputavati kretnje. Posao, sport, zabava – sve su ovo prigode u kojima se majica pokazala najboljim izborom odjeće.

Pročitajte sljedeći članak: Razne vrste muške kozmetike

Muška kozmetika u svojim počecima bila je vrlo oskudna i temeljila se na sapunu i vodi te proizvodima za brijanje. Vremenom se industrija muške kozmetike počela razvijati gotovo jednakom brzinom kao i industrija ženske kozmetike čime se i asortiman uvelike povećao.

Majice s natpisima su popularne i maštovite

Postoji majica u mnogo izvedbi, ali jedna od najpopularnijih su majice s printom. Kreativne i zanimljive slike, pregršt boja i natpisa oduševljavaju već godinama, a izbor takvih majica je sve veći. Ako želite jedinstveni proizvod koji će vas izdvojiti tada je majica s natpisom odličan izbor kojim ćete pokazati svoju kreativnost ili pak smisao za humor.

Ako želite, na svoju majicu možete otisnuti svoju omiljenu obiteljsku sliku ili sliku s osobama koje volite, možete staviti sliku svog idola, omiljenog benda ili sportaša, ali se možete pozabaviti i sa šaljivim natpisima, popularnim citatima i slično.

Majice s porukama

Majica se može iskoristiti čak i kao:

  • platno za slanje poruke ljudima oko vas
  • opisivanje vlastitih stavova 
  • način za davanje podrške ljudima koje cijenite

Zanimljiv način nošenja majice je i nošenje u paru, što je osobito popularno kod bračnih parova, kod kojih jedan supružnik na majici ima početak rečenice, pa čak i pitanje, dok drugi na sebi nosi majicu s odgovorom ili krajem rečenice.

Pročitajte sljedeći članak: Ženska odjeća kao najprodavanija vrsta robe

Kada bismo razgovarali o tome koja je vrsta robe na svijetu najprodavanija, osim nužnih namirnica, to bi svakako bila ženska odjeća. Naime, kroz godinu dana u svijetu se proizvedu milijuni tona ženske odjeće koja se prodaje diljem svijeta, u različitim trgovinama te pripada različitim cjenovnim razredima.

Koji god model izabrali ne možete pogriješiti jer su sve majice odličan izbor za vas, ali i za savršen poklon dragoj osobi ili partneru.

Postovi iz iste kategorije: